Strategii de urmat la pariuri online

Site-urile de pariuri online au luat astăzi un avans considerabil, față de clasicele ghișee deschise la colț de stradă, în cartier. Acestea comportă anumite avantaje față de pariurile clasice, cu bilete completate la ghișeu, în sensul în care nu mai ești nevoit să stai la rânduri, nici să te grăbești pentru a prinde începutul unui meci sau altul. Nici măcar plata nu mai ești nevoit să o achiți la un operator, ci se poate efectua exclusiv pe site-urile de pariuri, direct de pe calculator. Mai mult, dacă ești în continuă mișcare, iar deschiderea calculatorului necesită un efort prea mare sau un timp de așteptare prea lung pentru tine, ai acum ocazia de a paria direct de pe telefonul mobil. Toate aceste facilități reprezintă avantaje nete, care atrag din ce în ce mai mulți jucători în mediul online, față de varianta clasică de pariere. Ele îți pot aduce satisfacții materiale pe măsură, după cum poți înregistra și eșecuri notabile. Căci, dată fiind ușurința sistemului de pariere, precum și accesul mai ușor la bani și la transferul lor, tentația parierii până la ultimul ban crește substanțial. Cum putem evita însă acest comportament, pentru a avea succes la pariuri online? Jucătorii cu experiență ne dezvăluie câteva dintre trucurile lor, utile nu neapărat pentru a ne spori câștigurile, dar în special pentru a limita pierderile și decepțiile.

Cum să îți dozezi bugetul la pariuri online

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în calcul la pariuri sportive ține de administrarea judicioasă a bugetului alocat în acest scop. Astfel, atunci când intrăm pe un site de pariuri, nu este obligatoriu să intrăm cu toți banii pe care îi avem la dispoziție. Astfel, contul nostru de jucător trebuie alimentat gradual, într-o manieră echilibrată, astfel încât acesta să nu afecteze bugetul personal sau al familiei. Din acest motiv, este absolut imperios ca bugetul alocat pentru pariuri să fie distinct de cel personal, de banii pentru plata facturilor la utilități sau pentru școala și grădinița copiilor. Cum este posibil acest lucru? Simplu: socotiți doar că bugetul alocat pentru pariuri este asemănător banilor pe care îi cheltuiți în concediu sau într-o seară de distracție cu prietenii. Cu alte cuvinte, să fie o sumă de care vă puteți dispensa oricând fără regret și fără a periclita în acest fel siguranța financiară a familiei.

Alegerea cotelor la pariuri online

Un alt aspect pe care ar trebui să-l avem în vedere este alegerea cotelor la pariuri online. De obicei, tentația este de a alege cotele cele mai mari, care să ne aducă și câștiguri pe măsură. Trebuie să luăm însă în calcul că aceste cote comportă la fel de multe riscuri, astfel încât sesiunea noastră de pariuri poate eșua lamentabil și într-un timp foarte scurt. Din acest motiv, sfatul nostru este acela de a alege cote cu un grad mai mare de predictibilitate, chiar dacă, teoretic, ele aduc și câștiguri mai mic. Un bilet completat însă în mod inspirat, cu mai multe meciuri la cote rezonabile, vă poate aduce niște câștiguri la care nici nu v-ați gândit vreodată.