Lucruri pe care să le urmărești la pariuri fotbal

Site-urile de pariuri fotbal aproape că au acaparat astăzi internetul, casele de pariuri întrecându-se în oferte care mai de care mai tentante. Astfel, dacă până nu demult găseai câte un sediu al unei case de pariuri la fiecare colț de stradă, astăzi, putem spune că nu există pagină de internet pe care să nu găsești o reclamă la un site de pariuri sportive online. Acest lucru are o explicație foarte simplă, câtă vreme site-urile de pariuri fotbal au devenit unul dintre mijloacele cele mai facile prin care să faci bani pe net. Iar dacă mai punem în balanță și faptul că fotbalul este unul dintre cele mai iubite sporturi de pe planetă, ne putem da ușor seama de ce casele de pariuri online au cunoscut o asemenea expansiune.

Dozează-ți riscul pe biletul de joc

În ciuda popularității de care se bucură însă site-urile de pariuri fotbal, acestea comportă anumite riscuri pentru bugetul tău. Prin urmare, iată câteva sfaturi culese de la jucătorii experimentați, care te vor ajuta să începi cu dreptul experiența ta la pariuri fotbal. În primul rând, încearcă să minimalizezi riscurile atunci când te apuci de completat un bilet. Este evident că prima tentație care ne încearcă atunci când ne aflăm în fața unui eveniment sportiv este să căutăm cota cea mai mare, care ne poate aduce și premii pe măsură în caz de câștig. Cotele mari sunt însă purtătoare de riscuri pe măsură, astfel încât acestea au și șansele cele mai mici de reușită. Din acest motiv, am putea alterna jocul la cote mari cu unele la cote rezonabile, eventual cu fixarea câtorva condiții de câștig. În acest mod, pariul nostru este acoperit, iar riscul de a pierde suma de bani investită scade considerabil.

Exploatează la maxim bonusurile de bun venit

Pentru a simți din plin beneficiile pariurilor sportive online, recomandarea noastră este să apelați cu încredere la bonusurile de înregistrare oferite de majoritatea cazinourilor și caselor de pariuri recomandate. Acestea se acordă de obicei încă din momentul înregistrării pe site și sunt virate sub formă de credit în contul tău de jucător. Atenție însă, banii sunt disponibili doar în scopul parierii pe site, fără a avea posibilitatea retragerii imediate. Chiar și așa însă, avem ocazia de a paria gratuit, pe banii cazinoului, învățând în tot acest timp regulile și încercând să prindem premiile atât de tentante pe care le vedem afișate pe paginile de prezentare. Iar sumele oferite nu sunt deloc neglijabile, acestea urcând în mod obișnuite la câteva sute sau chiar mii de lei.

Prinde pariuri fotbal gratuite

Totodată, avem posibilitatea de a beneficia de celelalte bonificații oferite de casele de pariuri fotbal. Unul dintre acestea este reprezentat de pariurile gratuite, pe care site-urile specializate le acordă frecvent jucătorilor înregistrați. Astfel de pariuri gratuite sunt oferite periodic, nu neapărat în semn de fidelitate, ci și pentru stimularea parierii pe site. Astfel, o variantă de luat în calcul este acordarea unui pariu gratuit într-o sumă echivalentă cu cea pariată de noi anterior. Acest lucru echivalează cu un pariu fără niciun fel de risc, câtă vreme nu scoatem bani din propriul buzunar.