Cum să câștigi bani la meciuri live online

Site-urile de pariuri sportive te întâmpină astăzi peste tot pe internet. De cum deschizi paginile rubricilor sportive, până la urmărirea de meciuri live online, toate te așteaptă cu premii substanțiale puse la dispoziția ta, astfel încât uneori chiar îți vine greu să le reziști. Este poate cel mai ușor mod prin care tinerii din ziua de azi aleg să facă bani online, după ani întregi în care trendul în acest segment era ocupat de comerțul online și firmele de trading online, unde puteai plasa investiții bănești, în speranța că vei scoate profit peste o anumită perioadă de timp. Astăzi însă, la pariuri online poți face bani mai simplu decât te-ai gândit vreodată. Te uiți la campionatul mondial de fotbal și vrei să faci o predicție? Nimic mai simplu. Poți intra pe unul din site-urile caselor de pariuri, aplici pentru formularul de înscriere, după care poți paria în voie. Tot ceea ce ai nevoie este să faci o depunere minimă în contul tău de jucător, din care vei plasa mizele la pariurile viitoare. În afara pariurilor clasice însă, acum ai posibilitatea de a paria la meciuri live online, la niște cote pe care nu le vei întâlni nicăieri în altă parte.

De ce să aleg meciuri live

La orice casă de pariuri, poți paria normal, înainte de fluierul arbitrului de centru, sau poți alege să pariezi pe meciuri live online. Diferența este că la unul ești constrâns să pariezi înainte de începutul meciului, cu alocarea timpului necesar pentru completarea biletului și plasarea mizei. La meciuri live online însă, nu mai contează momentul în care pariezi. Vrei să plasezi o miză la un sfert de oră după începerea meciului sau chiar după pauză? Nimic mai simplu. Poți face acest lucru în orice moment al meciului, inclusiv în ultimele cinci minute ale acestuia. Avantajul este doar de partea ta, în sensul în care ai reușit să îți faci o idee despre meci, iar pe final poți specula un anumit eveniment sau chiar rezultat exact. Prin urmare, dacă simți că în ultimele minute ale meciului urmează o lovitură de la 11 metri poți paria pe probabilitatea ca acest lucru să se întâmple. Acest tip de pariu poate completa mizarea pe alte evenimente, precum primirea de cartonașe galbene, roșii, acordarea de penalty-uri sau lovituri de colț.

Cum câștigi la meciuri live online

În ceea ce privește câștigurile obținute la pariurile online, și acestea pot fi cu mult mai substanțiale decât la parierea în sistem normal. Față de parierea înaintea meciului, la pariurile live la meciurile difuzate online ai posibilitatea de a-ți face aproape singur cotele, câtă vreme compui un bilet cu o probabilitate care aproape că nici nu este luată în calcul de softurile caselor de pariuri. De obicei, cotele la meciuri live sunt mai ridicate decât la pariul clasic, iar acest lucru este oarecum de înțeles. Parierea pe final de meci, spre exemplu, te poate pune uneori în postura de unic autor al unei predicții, pe care casa de pariuri o va premia cm se cuvine.