Blog

Cum beneficiezi de bonusuri la pariuri sportive online

Plasarea unei mize la pariuri sportive online este astăzi mai simplă decât oricând. Nu îți trebuie nimic altceva decât o bună conexiune la internet și un calculator sau un laptop pentru aceasta. În rest, orice altă operațiune se desfășoară de acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la sediul casei de pariuri. Pentru cei care doresc un plus de mobilitate, aceștia au la dispoziție pariuri sportive online direct pe smartphone sau tabletă, cu ajutorul cărora pot plasa o miză din autobuz, în drum spre facultate sau locul de muncă, dar și atunci când ieși la plimbare în parc sau la o bere cu prietenii. Dincolo de ușurința plasării unei mize, la pariuri sportive online poți avea parte de premii substanțiale, unele oferite fără niciun fel de contribuție suplimentară din partea ta.

Ce avantaje ai la pariuri sportive online

Spre deosebire de pariurile sportive pe sistem clasic, la ghișeu, la pariuri sportive online beneficiezi de o serie întreagă de avantaje. Unul dintre acestea este dat de faptul că absolut toate operațiunile tale se desfășoară online, din fața calculatorului. Începând de la alimentarea de cont și până la plasarea mizelor, toate acestea se pot face în doar câteva secunde, dintr-un simplu click de mouse. Un alt avantaj îl constituie prezența tuturor informațiilor de care ai nevie într-un singur loc, fără a mai fi nevoit să le cauți prin colțurile sălii la casa de pariuri. Astfel, dacă ai nevoie de clasamente, cu siguranță vei găsi o secțiune dedicată acestora. De asemenea, te poți informa instantaneu despre istoricul unei partide, la o simplă căutare pe internet, dacă nu ai acest gen de date chiar în dreptul meciului care este listat pentru pariere în ziua respectivă. De asemenea, vei găsi recomandările și ponturile zilei afișate în clar, pe baza acestora putând să-ți construiești o strategie de pariere coerentă.

Cum mă pot folosi de un bonus la pariuri?

Dar, poate că principalul avantaj pe care îl ai cu adevărat la pariuri online este cel reprezentat de bonusurile și premiile consistente puse la dispoziția ta. Astfel, la fel ca și la cazinourile online, poți beneficia din primul moment de un bonus de înregistrare, în cazul în care dorești să te autentifici mai departe pe un anumit site. Acest lucru îți poate aduce un bonus de bun venit în valoare de câteva sute sau chiar câteva mii d elei, doar pentru simplul fapt că ți-ai trecut datele pe un formular electronic de înregistrare. Odată ce ai finalizat această operațiune, banii vor intra în contul tău de jucător și vor putea fi folosiți în voie la activitatea de pariere.

Pot juca la pariuri sportive gratis?

Nu în ultimul rând, la pariuri sportive poți plasa o miză total gratis. Acest lucru se poate face din banii avuți deja la dispoziție prin intermediul bonusului de înregistrare, după cum poți beneficia și de un bonus pentru prima depunere în cont efectuată. Dincolo de acestea, poți să prinzi una dintre ofertele zilnice de pariuri gratuite, prin care nu va trebui decât să pariezi o anumită sumă, iar operatorul online te va recompensa c un pariu gratis în echivalent.

Sportul-rege este mai aproape de tine, cu rezultate live fotbal

Pentru amatorii de pariuri sportive, nimic nu este mai important decât aflarea rezultatelor în timp real și urmărirea evenimentelor de pe biletul de joc. Astfel, până nu demult singura modalitate de a afla rezultatele în timp real era ascultarea meciurilor la radio sau urmărirea lor pe TV. Astăzi însă, jucătorii la pariuri sportive au la dispoziție o varietate largă de surse de informare, iar cele mai la îndemână sunt site-urile cu rezultate live fotbal sau secțiunile speciale dedicate acestora de la casele de pariuri. Prin rezultate live fotbal poți spune că trăiești meciurile la adevărata lor intensitate, chiar dacă nu ai posibilitatea de a le urmări live. Iar dacă pe un bilet ai mai multe evenimente bifate, atunci urmărirea lor live chiar ar reprezenta un efort logistic și uman deosebit din partea ta. Acesta este motivul pentru care au fost înființate site-urile de rezultate live fotbal, pentru ca tu să fii conectat la evenimente în totalitate, dar fără prea mult efort.

Unde poți găsi rezultate live fotbal

Pentru a beneficia de rezultate live la fotbal, mai întâi va trebui să vedem unde le găsești. Acestea pot fi accesate de pe site-uri special construite și care vin în întâmpinarea nevoii jucătorilor de a sta în permanență conectați la evenimentele fotbalistice. De multe ori se face confuzie între site-urile e pariuri și cele de rezultate live, însă, în realitate, cele două funcționează diferit. Nu este obligatoriu ca un site de rezultate live să aibă funcționeze și ca site de pariuri. În schimb, pe site-urile caselor de pariuri recunoscute, au început să apară și secțiuni speciale dedicate rezultatelor live. În acest mod, cel care pariază nu mai trebuie să aibă deschise mai multe ferestre ale site-urilor pentru a urmări un meci de fotbal și deznodământul acestuia. Pur și simplu, pe același site, va avea afișat atât biletul, iar într-o fereastră specială va putea urmări meciul și va afla rezultatele pe măsură ce acestea apar.

Ce avantaje ai cu rezultate live fotbal

Primul avantaj pe care îl al la rezultate live este faptul că poți afla în timp real deznodământul unui meci, dar poți vedea și evoluția lui, pe toată perioada desfășurării. Cele mai multe site-uri de rezultate live oferă posibilitatea urmăririi schematice a evoluției jocului, prin prezentarea scriptică a principalelor elemente, precum posesia balonului, număr de cornere, de cartonașe galbene sau roșii, efectuarea de cornere sau lovituri de pedeapsă. Mai mult, toate acestea pot fi ilustrate sub forma unui punct pe ecran, care semnifică balonul și evoluția acestuia pe suprafața de joc. Nu în ultimul rând, vei fi anunțat în timp real despre principalele evenimente menționate mai sus, având în permanență controlul asupra evoluției unei partide. Acest lucru este deosebit de avantajos, câtă vreme jucătorii au acum posibilitatea de a paria live, în timpul meciului, putând schimba miza în momentul în care observă o altă evoluție a jocului și a rezultatelor.

Câștigi mai mult cu rezultate live fotbal?

Din acest punct de vedere, putem spune că rezultatele live la fotbal îți oferă o șansă în plus la câștig, din moment ce poți plasa o miză în orice minut al jocului, în deplină cunoștință de cauză. Acesta este motivul pentru care pariurile sportive au devenit mai degrabă o știință decât simple jocuri de noroc.

Trăiește sportul la extrem, cu meciuri live fotbal

Pariurile sportive au devenit astăzi un adevărat fenomen, iar acest lucru se datorează nu doar premiilor consistente, cât mai ales ușurinței prin care acestea se pot câștiga. Astfel, față de vechiul pronosport, unde completai un bilet la începutul săptămânii și așteptai rezultatele duminica, astăzi, poți paria într-o zi și să afli rezultatele câteva minute mai târziu. Mai mult, ai posibilitatea de a paria la meciuri live fotbal, unde nici măcar nu mai contează momentul în care îți plasezi miza. Indiferent de momentul meciului pe care l-ai ales, ai șanse la câștiguri substanțiale, de multe ori la niște cote substanțiale. Prin urmare, putem spune că la meciuri live trăiești adevărata pasiune pentru sportul cu balonul rotund, fiind stăpân absolut atât pe propriul buget, cât și pe evenimentele pe care ai posibilitatea de la urmări în timp real. Cum funcționează însă site-urile de acest gen și care este diferența față de pariurile sportive obișnuite? Am vreun avantaj dacă pariez la meciuri live sau aceleași câștiguri le-aș putea obține și pe un bilet obișnuit, completat la începutul zilei? Iată câteva întrebări la care vom încerca să vă oferim un răspuns în cele ce urmează.

Cum funcționează site-urile de meciuri live fotbal?

În primul rând, trebuie spus că site-urile specializate în meciuri live nu diferă foarte mult de cele de pariuri sportive. Mai mult, site-urile de pariuri de sine stătătoare au inclus în construcția lor pagini dedicate meciurilor live. Acestea oferă, în principiu, informații în timp real despre un anumit eveniment sportiv, jucătorul având astfel posibilitatea de a afla date de pe teren precum posesia balonului, numărul de goluri, de cartonașe galbene sau roșii fiind notificat de asemenea, în cazul unui eveniment precum lovitură de pedeapsă, henț sau corner. În acest mod, un jucător interesat are în față toate informațiile necesare pentru a paria și a intui un rezultat cât mai apropiat de realitate. Totodată, pe site-urile de meciuri live poți chiar să vizionezi meciurile în direct, acolo unde operatorul online pune la dispoziție serviciul de streaming. Aici, un rol important îl are conexiunea de internet, care trebuie să fie extrem de rapidă și de fiabilă. Aceasta în condițiile în care orice întârziere sau întrerupere poate echivala cu pierderea unui eveniment important pe care am putea paria.

Ce avantaje am la meciuri live fotbal?

Unul dintre principalele avantaje la meciuri live fotbal este acela că poți paria indiferent de momentul jocului, fără să mai depinzi de fluierul de început al arbitrului. Astfel, dacă pe un pariu clasic trebuie să plasezi biletul înaintea meciului, la meciuri live poți paria după pauză, cu un sfert de oră sau chiar în ultimul minut de joc. Mai mult, pe fiecare meci poți pune câte pariuri vrei, astfel încât putem spune că un singur eveniment îți poate multiplica peste așteptări sumele din cont.

Diferă cotele la meciuri live fotbal?

Un alt aspect important pe care îl avem la astfel de evenimente este dat de cote. De obicei, la meciuri live, cotele pe care le obținem pe diferite evenimente din joc sunt net superioare celor de la pariul clasic, înaintea meciului. În plus, ai și o imagine mai clară a jocului, astfel încât să pariezi în deplină cunoștință de cauză.

Trăiește adevărata aventură la pariuri, cu rezultate live

Dezvoltarea site-urilor de pariuri online a condus și la dezvoltarea a numeroase sectoare adiacente, precum și a unor site-uri de sine stătătoare, care oferă astăzi satisfacții și posibilitatea de a câștiga bani asemănătoare caselor de pariuri consacrate. În această categorie s-ar putea înscrie și site-urile de rezultate live, care reprezintă un element important în economia pariurilor sportive. Astfel, pentru un jucător la pariuri sportive este esențial să aibă acces la informații în timp util, mai ales într-un domeniu în care orice minut sau secundă de întârziere poate echivala cu pierderea sau câștigul unor sume importante de bani. Pe de altă parte, prin accesul la rezultate, un jucător la pariuri își poate schimba total optica în ceea ce privește deznodământul unui meci. Prin urmare, dacă a plasat un pariu eronat, acesta poate corecta rezultatul printr-un pariu cu acoperire, astfel încât, pe final, balanța să iasă în favoarea sa.

Cum funcționează un site de rezultate live

În principiu, un site cu rezultate live oferă jucătorilor interesați rezultate în timp real și, mai mult decât atât, o desfășurare a jocului chiar vără a vedea în direct imaginile. Prin urmare, pe ecranul calculatorului ar putea să apară, în timpul unui meci, date complete privind posesia balonului, marcatori, primirea de cartonașe galbene ori alte evenimente ce pot să apară pe parcursul unui meci: cornere, lovituri libere sau lovituri de pedeapsă. Unii ar putea descrie acest lucru drept un meci de fotbal ascultat la radio, doar că în locul vocii comentatorului vei vedea în timp real pe ecran date despre principalele evenimente ale jocului. Vă veți întreba, poate, la ce ajută toate acestea? Ei bine, pentru cei care se bazează pe statistici în activitatea de pariere, astfel de informații sunt extrem de utile. Informațiile din rezultate te pot ajuta să vezi altfel jocul și turnura pe care o poate lua acesta. Nu trebuie să uităm faptul că rezultatele live merg mână în mână cu pariurile live. Astfel, dacă la pariurile sportive pe sistem clasic, plasăm miza înainte de fluierul de început al partidei, la pariuri live putem paria oricând pe parcursul unui meci. Putem plasa o miză în primul sfert de oră, la pauză sau, dacă avem inspirație și simțim că una dintre echipe ar putea întoarce rezultatul în favoarea sa, chiar și în ultimele minute de joc.

Principalele avantaje la rezultate live

Avantajul major la rezultatele live este că ești în permanență conectat la tot ceea ce înseamnă evenimente sportive, fără a fi nevoit să urmărești meciurile în direct. În cazul în care dorești totuși acest lucru, sunt site-uri specializate care îți oferă posibilitatea unui streaming live de cea mai bună calitate, astfel încât să poți urmări mai multe meciuri în direct, simultan. De asemenea, avantajul la rezultate live este că poți afla amănunte dintr-o anumită partidă chiar fără ca aceasta să fie transmisă la radio au la TV. Prin urmare, pentru campionate mai puțin cunoscute ori pentru echipe care nu sunt televizate, astfel de informații „la cald” sunt mai mult decât binevenite. Nu în ultimul rând, rezultatele live te pot ajuta să identifici cotele cele ai bune în timp real, de care poți beneficia bazându-te pe urmărirea unei în amănunt a unei partide.

 

Diferențele dintre casa de pariuri și cazinoul online

Casele de pariuri te întâmpină astăzi aproape la tot pasul. Indiferent că te afli pe stradă, la colțul străzii sau în zonele bune ale orașului, vei găsi o casă de pariuri în apropiere, de la diferiți operatori. Acestea s-au înmulțit în ultima perioadă și prin prisma relaxării legislației, care a fost extrem de restrictivă cu acest domeniu în anii din urmă. Mai mult, odată ce ai ajuns acasă ești întâmpinat de oferte inclusiv pe TV sau pe telefonul mobil, astfel încât poți spune că jocurile de noroc te urmăresc aproape pretutindeni. În realitate însă, fiecare casă are în spate instrumente de marketing atent alese, cu ajutorul cărora încearcă să ajungă la posibilii jucători și, mai mult, să anticipeze nevoile jucătorilor. Cum alegem însă o casă de pariuri pe gustul nostru și, mai ales, cum putem beneficia la maximum de ofertele puse la dispoziție de acestea? Mai mult, există vreo diferență între o casă de pariuri și un cazinou online sau, în principiu, este cam același lucru? Despre toate acestea, vom vorbi în rândurile ce urmează.

Ce este casa de pariuri?

Fără a oferi o explicație de dicționar, o casă de pariuri putem spune că este locul în care jucătorii pot plasa pariuri în mod legal, în condițiile stabilite de fiecare operator în parte. De obicei, acestea sunt construite pe baza pariurilor sportive, însă  putem plasa mize pe absolut orice eveniment este agreat de operatorul respectiv. Astfel, poți paria atât pe un meci de fotbal de Liga Campionilor, spre exemplu, dar și pe un alt sport sau eveniment extraordinar, cum ar fi alegerile dintr-un anumit stat. De asemenea, se pate paria pe câștigătorii unor competiții internaționale de natură culturală sau din sfera show-bizz-ului, precum Eurovision sau acordarea Premiilor Oscar. În principiu însă, ponderea cea mai consistentă la un astfel de operator o constituie pariurile sportive.

Cum funcționează?

Mutarea caselor de pariuri în zona online a adus o serie de schimbări importante, precum și un set consistent de avantaje pentru utilizatori. În primul rând, la casa de pariuri online nu există noțiunea de rând sau de deplasare la ghișeu, câtă vreme absolut toate operațiunile – de la depunerea de bani în cont, efectuarea de plăți și completarea biletelor – se desfășoară online. Pe de altă parte, la casele de pariuri, completarea biletelor se face virtual, de pe calculator, iar validarea și verificarea biletelor se face instantaneu, după afișarea rezultatelor. Totodată, aici ai la dispoziție toate informațiile și statisticile de care ai nevoie, fără a mai fi nevoie să răsfoiești teancuri întregi de hârtii împrăștiate prin sala de jocuri.

Spre deosebire, un cazinou online pune accentul, după cum îi spune și numele, pe jocurile de tip casino. Cele mai răspândite în ziua de astăzi sunt jocurile de tip slot, așa-numitele jocuri ca la păcănele, dar tot aici pot fi găsite cele mai cunoscute jocuri de masă, precum ruletă, BlackJack, Poker sau Baccarat. Iar dacă dorești să simți cu adevărat tensiunea cazinourilor adevărate, ai posibilitatea de a paria live, în fața unor dealeri de la cazinourile consacrate. Mai mult, pentru a împăca toate categoriile de public, site-urile caselor de pariuri sunt astăzi comune cu ale cazinourilor online, cu secțiuni bine definite, astfel încât operațiunea de pariere să fie cât mai simplă pentru jucători.

 

Cum identific adevăratele ponturi pariuri

În goana lor după câștiguri, mulți dintre jucători aleg astăzi site-urile de pariuri. Acestea sunt prezente astăzi peste tot pe Internet, multe dintre ele îndemnându-te să te înscrii în schimbul unor premii consistente. De asemenea, altele îți vând zilnic ponturi pariuri, din sumedenia de meciuri și de oferte, de pe întreg mapamondul. Cum identifici însă adevăratele ponturi, în tot noianul de informații care abundă peste tot pe site-urile de pariuri? Ce șanse ai într-adevăr să îți rotunjești veniturile, luând în considerare site-urile care îți promit sfaturi și care ar fi alternativa la acestea? Pentru toate aceste întrebări, vom încerca să aflăm mai multe informații în rândurile ce urmează.

Ce găsesc pe site-urile de pariuri

Înainte de toate, trebuie spus că pe site-urile de pariuri avem acces la o gamă largă de informații, care ne pot da suficiente indicii despre evenimentele pe care dorim să pariem. Primele care ne vor sări în ochi de fiecare dată vor fi bonusurile atractive, care de multe ori nu au niciun fel de legătură cu meciurile zilei sau cu sumele pe care dorim să le pariem. De obicei, acestea sunt acordate imediat ce ai ales să te înregistrezi pe un site, tot ceea ce ai de făcut fiind completarea câtorva câmpuri electronice. Acestea vor cuprinde datele tale personale, câteva date de contact, alături de o parolă și un nume de utilizator. După aceasta, bonusul de bun venit, cu valori ce merg de la câteva sute la trei mii de lei, poate intra lejer în contul tău de jucător nou creat.

Dincolo de bonusuri, pe site-urile dedicate jocurilor de noroc și pariurilor sportive poți beneficia de informații brute, care pot constitui adevărate ponturi pariuri. Astfel, dacă ai un meci important sau mai multe pe parcursul unei zile, vei găsi toate informațiile de care ai nevoie într-un singur loc, fără a mai fi nevoie să răscolești tot internetul pentru asta. Aici vei găsi informații despre partidele trecute, despre istoricul întâlnirilor dintre două echipe, scoruri și clasamente, care pot constitui ele însele ponturi. De asemenea, pariurile sportive nu se rezumă doar la fotbal, așa cum în mod eronat se consideră. Pe site-urile specializate, poți găsi zeci de sporturi din care să pariezi, cu zeci de campionate și meciuri din întreaga lume. Prin urmare, dacă te gândești vreodată că nu vei avea pe ce să pariezi, ia în calcul faptul că pe aceste site-uri vei avea la dispoziție mii de evenimente într-o singură zi, pe orice colț de pe Glob.

Ce înțelegem prin ponturi pariuri

Cât privește noțiunea de ponturi pariuri, acestea sunt considerate în primul rând informații la prima mână, smulse din anturajul echipelor sau, cel puțin, din arealul în care se joacă un anumit meci. Dincolo de aceasta însă, ponturi pariuri pot fi considerate și informații precum starea vremii, în condițiile în care nu toate echipele se comportă la fel pe un teren îmbibat cu apă sau pe unul arid. De asemenea, un pont la pariuri poate însemna o simplă declarație a unui jucător de tenis sau un anunț important făcut de un for internațional care reglementează corectitudinea în sport. Prin urmare, sfaturiputem găsi peste tot, cu condiția să știm să le identificăm.

Cum să câştigi la pariuri pe meciuri fotbal

Unul dintre motivele pentru care fotbalul a ajuns astăzi un adevărat fenomen îl constituie şi dezvoltarea continuă pe care au cunoscut-o site-urile de pariuri. Astfel, dacă până nu demult urmăream meciuri fotbal doar de plăcere, la o bere cu vecinul de palier sau cu prietenii, astăzi, o simplă competiţie sportivă ne poate aduce câştiguri nesperate. Din acest motiv, nu este de mirare că fotbalul naşte atâtea pasiuni, câtă vreme, de rezultatul unui meci poate atârna bunăstarea financiară a celor care le urmăresc seară de seară. Prin urmare, dacă doreşti să faci bani uşor pe internet, un pariu pe meciuri fotbal te poate scoate din impasul financiar.

Cum îmi aleg meciuri fotbal pe care să pariez?

Aşadar, dacă eşti un împătimit al meciurilor de fotbal, tot ce a de făcut este să intri pe unul dintre zecile de site-uri dedicate caselor de pariuri şi să îţi alegi competiţia care te interesează. Ei bine, din acest moment începe însă adevărata provocare. Cum îmi aleg o casă de pariuri şi, mai ales, cum identific pariurile sportive cele mai avantajoase? În primul rând, trebuie să vezi dacă respectiva casă de pariuri funcţionează legal şi dacă are referinţe bune în rândul jucătorilor. Legalitatea se poate verifica foarte simplu. În primul rând, o casă de pariuri autorizată ar trebui să aibă afişată la vedere licenţa obţinută din partea ONJNR, singurul organism abilitat să aprobe funcţionarea site-urilor dedicate jocurilor de noroc din România. Dacă această licenţă nu este afişată la vedere, putem verifica noi înşine pe site-ul instituţiei amintite, unde sunt listaţi toţi operatorii de jocuri de noroc din ţara noastră. Nu în ultimul rând, putem căuta referinţe despre un anumit site pe internet, pentru a ne interesa de istoricul şi de experienţele altor jucători pe acesta.

Odată ce ne-am convins de legalitatea unui site, trebuie să procedăm la identificarea unor meciuri fotbal care să ne avantajeze. De multe ori, jucătorii mai puţin iniţiaţi sunt tentaţi să parieze pe echipele favorite, din patriotism local sau anumite simpatii dobândite de-a lungul timpului. În realitate însă, pentru un câştig cât de cât sigur, trebuie să faci abstracţie de simpatiile personale pentru o echipă sau alta şi trebuie să judeci cât mai realist posibilul deznodământ al unei partide. Pentru a-ţi uşura alegerile, de multe ori, casele de pariuri fac o selecţie proprie a evenimentelor zilei, în principal pe baza cotelor afişate pentru fiecare echipă în parte.

Pariurile pe mize mari îmi pot aduce mai mulţi bani?

Cât priveşte câştigurile la pariuri pe meciuri fotbal, acestea sunt proporţionale cu sumele jucate. Este adevărat, tentaţia de a paria sume mari în speranţa unor câştiguri proporţionale este destul de mare, mai ales pentru jucătorii care nu sunt atât de bine familiarizaţi cu fenomenul pariurilor. Jucători mai cu experienţă îţi vor recomanda însă întotdeauna jocul cumpătat, eventual chiar cu mize mai mici, dar cu mai multe evenimente pe un singur bilet. Prin urmare, dacă pe un bilet cu două-trei evenimente avem un anumit câştig, aceeaşi sumă sau chiar mai mare am putea să o obţinem cu o sumă de zece ori mai mică, dar plasată pe mai multe evenimente.

 

Cum să identifici ponturile la pariuri sportive

Site-urile de pariuri sportive te întâmpină astăzi aproape peste tot pe internet. Indiferent că ești conectat la laptop sau la mobil, ai acces oricând la sistemele de pariere favorite, indiferent că vorbim aici despre obișnuitele pariuri sportive sau jocurile de tip casino. Toate te întâmpină cu oferte atrăgătoare și cu premii substanțiale astfel încât alegerea unui site sau a unui sistem de joc poate fi uneori cu adevărat dificilă. Sunt însă câteva elemente de luat în calcul, care îți pot face alegerea mult mai ușoară. De asemenea, dacă vei ține cont de anumite informații, pariul tău nu va mai fi un simplu joc al hazardului, ci o investiție care, asemenea altora, îți poate aduce profit, dacă este făcută cu cap. Pentru aceasta ai nevoie însă de informații la obiect, de o bună documentare despre evenimentele pe care dorești să pariezi și, nu în ultimul rând, de puțină șansă.

Cele mai avantajoase cote la pariuri sportive

Un prim criteriu după care ai putea să alegi un site de pariuri sportive îl reprezintă cotele pe care acesta le oferă. La prima vedere, s-ar părea că majoritatea site-urilor de pariuri sportive oferă cote apropiate, mai ales la evenimente de prim rang, care captează atenția tuturor. La o analiză mai atentă însă, vom observa că o diferență chiar și de câteva sutimi oferită la o cotă îți poate aduce câștiguri mai mari pe un alt site. Acest lucru vine prin prisma faptului că, de obicei, pe un bilet nu punem un singur eveniment, ci mai multe. Iar dacă avem, spre exemplu, 20 de evenimente de pariuri sportive pe un bilet, odată ce vom înmulți cotele de la fiecare, s-ar putea ca diferența noastră de câteva sutimi să se transforme în câteva zeci sau sute de lei. Pe de altă parte, trebuie urmărite și modalitățile în care casele de pariuri oferă cotele, în funcție de tipul de pariu plasat. Dacă vorbim de pariuri plasate pe sistem clasic, cu bilete completate înainte de începerea meciurilor, atunci singura modalitate de verificare este analizarea fiecărui eveniment în parte și a cotelor aferente. Sunt însă cazuri precum pariurile live, unde diferențele la cotele oferte diferă de la un site la altul. Mai mult, aceste cote cresc cu cât ne apropiem mai mult de momentul încheierii partidei, astfel încât rezultatul să fie unul total imprevizibil.

De unde îți iei informațiile la pariuri?

Toate aceste lucruri necesită acces la informație, pe care site-urile de pariuri le oferă din plin. Aici vei găsi clasamente și statistici dintre cele mai diverse, precum și alt gen de știri și recomandări care îți pot oferi detalii prețioase despre un anumit eveniment sau competiție. Nu în ultimul rând, pe site-urile de pariuri poți beneficia de adevărate ponturi, pe care le poți extrage din informațiile aflate deja la îndemâna ta. Prin urmare, nu este neapărat nevoie ca pentru un pont la pariuri să ai o sursă în interiorul unei echipe sau în anturajul acesteia, pentru a beneficia de informații confidențiale. Un pont la pariuri poate fi inclusiv starea de spirit a unui anumit jucător, din cauza unor evenimente recente publice, după cum, la fel de bine, te poți folosi de informații esențiale precum starea vremii, a terenului sau suprafața de joc pe care se joacă un anumit meci.

Simte emoția adevăratelor competiții, pe meciuri live

Piața parurilor sportive este una în plină expansiune. De la simplele pariuri cu 1, X, 2 pe care le întâlneam la vechiul Pronosport, astăzi avem posibilitatea de a paria pe orice eveniment, din orice colț al lumii. În plus, poți vedea meciuri live pe internet, dar și să pariezi pe acestea în timp real, fără a mai fi nevoit să aștepți până la finalul săptămânii pentru a afla un rezultat. Astăzi, poți paria în orice moment, pe aproape orice eveniment, din cele mai neobișnuite sporturi. Totul este să știi să cauți evenimentele care îți pot aduce cele mai bune cote de câștig. Iar dacă la sălile clasice de pariuri sportive să spunem că accesul la informație nu este atât de ușor, acest lucru se schimbă radical odată ce ai intrat pe un site de pariuri.

Informație la îndemâna ta

Odată ce ai intrat pe un site de pariuri sau pe secțiunea de meciuri live, vei constata că ai la îndemână o întreagă enciclopedie a sporturilor, cu informații cuprinzătoare din evenimentele pe care vrei să pariezi. În primul rând, trebuie remarcat numărul mare de sporturi din care poți să alegi pentru a paria.

Acestea sunt afișate de obicei în partea din stânga, unele site-uri având liste cu 30-40 de sporturi, dintre cele mai diverse. Astfel, în afară de regele fotbal, poți paria pe evenimente din sporturi precum tenis, handbal sau baschet.

De asemenea, poți paria pe meciuri live din sporturi precum hochei pe gheață sau polo pe iarbă, la cele mai bune cote pe care le poți găsi. Nu în ultimul rând, ai la dispoziție cele mai tari campionate și competiții ale lumii, începând de la UEFA Champions League până la liga engleză sau cea spaniolă de fotbal. Iar dacă simți că norocul tău poate veni din alte zone ale lumii, poți alege campionatele sud-americane sau din îndepărtata Asie, unde, la fel, poți beneficia de cote mai mult decât avantajoase pentru tine.

Avantaje multiple la meciuri live

Însumând toate acestea, pe site-urile cu meciuri live sau de simple pariuri ai la dispoziție mii de evenimente pe care să pariezi în fiecare zi, din toate colțurile lumii. În plus, nu depinzi de un program al casei de pariuri și nici nu trebuie să stai la cozi pentru a-ți completa biletele norocoase.

Pur și simplu, stai comod în fața calculatorului și îți alegi în voie evenimentele pe care să pariezi. Iar dacă la sălile de pariuri trebuie să cauți un rezultat sau un clasament dintr-un noian de foi împrăștiate peste tot, pe internet găsești toate informațiile grupate, structurate pe categoriile care te interesează, cu filtre și motoare de căutare care să îți obțină rezultatul cel mai relevant și în timpul cel mai scurt.

Cum poți să pariezi live

Cât privește modalitatea de a plasa o miză la meciuri live, aceasta nu diferă cu mult de pariurile clasice. Pur și simplu, îți alegi evenimentul sportiv, plasezi suma și validezi biletul, cu singura diferență că acest lucru nu trebuie să îl faci neapărat înainte de începutul meciului. Live poți paria în orice moment al unei partide. Iar dacă simți că ai inspirație în ultimele cinci minute de joc, după ce ai urmărit în prealabil tot meciul, nimeni nu te oprește să pariezi chiar și în acest interval foarte scurt. Iar satisfacțiile vor fi pe măsura emoțiilor!

Cum gasesti Meciuri Live

Meciuri live, fie ca esti acasa sau la lucru, chiar intr-un mijloc de transport, cu ajutorul Internetului, se pot urmarii meciuri live pe orice dipozitiv conectat la internet, in orice colt al lumii. Tot cu ajutorul internetului, mai e posibil ca cineva dintre spectatori, sa faca streaming live cu telefonul sau tableta, afisand pe site streamingul de pe stadion. Desigur, calitatea imaginii si confortul in vizionarea meciului va lasa mult de dorit.

Fiecare microbist doreste sa urmareasca meciurile live ale echipei de fotbal preferate, mai ales daca are si un bilet de la pariuri sportive, asteptand sa vada daca echipa favotita de fotbal va castiga.

pariuri online pe meci

Meciuri Live – Campionatul Mondial de Fotbal

Cele mai cautate meciuri pentru vizionare sunt acele Meciuri de Fotbal, jucate de echipe cunoscute pe plan international, in special in timpul campionatelor, sau a altor competitii, fie ca e vorba de un meci amical, fie de Cupa Mondiala sau de Cupa Europeana, dar in special cand se desfasoara Campionatul Mondial de Fotbal.

In situatia in care aveti un Meci de Fotbal pe care doriti sa-l urmariti, dar nu gasiti nici o adresa de internet unde sa puteti viziona, puteti cauta in grila voastra de programe TV, un canal TV Sport care transmite acel meci. Daca meciul cautat se joaca in Romania si se disputa intre doua echipe de fotbal nationale, atunci, exista mari sanse ca o televiziune nationala sau chiar locala sa transmita Live acea partida de fotbal.