Blog

Diferența dintre rezultate live și meciuri live

Site-urile caselor de pariuri au devenit astăzi adevărate portaluri, pe care poți beneficia de cele mai variate posibilități de distracție și câștig. Aici, ai la dispoziție o sumedenie de pariuri sportive, dar și secțiuni speciale pentru jocuri de tip casino sau chiar dintre cele de modă veche, precum loto, Bingo sau Keno. Trebuie să recunoaștem însă că principala atracție o reprezintă pariurile sportive, dacă ținem cont măcar de faptul că acestea se bazează pe pasiunea jucătorilor pentru sportul cu balonul rotund. Iar pentru cei care doresc să parieze și să urmărească desfășurarea meciurilor în mod real, au fost create numeroase facilități, ele însele adevărate pagini sau site-uri de sine stătătoare, pe care găsești absolut toate informațiile de care ai nevoie. Prin urmare, dacă ai depus deja un bilet și nu mai ai răbdare până la finalul meciului pentru a afla deznodământul, ai acum la dispoziție secțiunile de rezultate live. Acestea se alătură astfel unor secțiuni principale precum meciuri live, oferind astfel jucătorilor toată baza de informare în ceea ce privește desfășurarea unor evenimente sportive.

Rezultate live și pariuri, cât vezi cu ochii

Până la rezultate live însă, trebuie spus că pe site-urile de pariuri ai la dispoziție mii de evenimente pe care poți paria zilnic. Din acest punct de vedere, credem că nimic nu se compară ca putere de acoperire, în sensul în care ai posibilitatea de a paria pe zeci de sporturi, unele total necunoscute în România, din toate competițiile de pe Glob. Acesta este motivul pentru care o casă de pariuri nu își închide porțile niciodată în fața jucătorilor, programul de pariere fiind practic non-stop. De la clasicele meciuri de fotbal din ligile cele mai cunoscute de pe continentul european, până la meciuri de tenis, baschet sau chiar hochei pe iarbă, toate le poți avea acum disponibile direct din fața calculatorului. Important este să știi să le triezi și să cunoști regulile de pariere. În rest, nu este neapărat nevoie să fii cunoscător sau pasionat de un anumit sport pentru a putea plasa o miză. Tot ce trebuie să faci este să te informezi puțin în prealabil și să-ți pui intuiția la încercare.

Meciul în direct, jucat cu ochii minții

Dată fiind multitudinea de meciuri pe care le ai la dispoziție, dar și campionatele cele mai diverse din care poți alege, devine oarecum dificil să urmărești rezultatele. Iar dacă la sălile caselor de pariuri trebuie să cauți rezultatele printre teancuri nesfârșite de hârtii, acum ai la dispoziție rezultate live, prin care poți afla în timp real stadiul biletului tău. Practic, prin secțiunile de rezultate, poți spune că urmărești meciul fără să îl vezi în direct. Toate detaliile unei partide sunt prezentate scriptic, bazat pe informații în timp real. Unele site-uri au inclusiv o reprezentare grafică a jucătorilor, care îți arată dispunere acestora pe teren, cu posesia mingii și cu simularea unor situații de joc desprinse pe baza informațiilor din tribune. Aceasta este practic diferența dintre rezultate live și meciuri live, unde imaginile televizate sunt suplinite prin informații succinte, dar apropiate de realitate, asemenea, urmăririi unui meci la radio.

Alegerea cotelor potrivite la pariuri online

De multe ori, atunci când ne gândim la pariuri online, avem în minte clasicul Pronosport, la care aveam de bifat doar trei opțiuni pe un bilet, respectiv 1,X sau 2. Astfel dacă în urmă cu câțiva ani indicarea echipei câștigătoare sau meciul egal erau singurele opțiuni pe care le aveam pe biletul de joc, astăzi, posibilitățile de câștig sunt nelimitate. Acest lucru este valabil odată cu apariția site-urilor de pariuri, la care câștigurile sunt practic neplafonate. Mi mult, am putea spune că poți câștiga atât cât ești disponibil să riști, câtă vreme premiile în caz de câștig vor fi proporționale cu sumele investite de tine. Mai mult, câștigurile pot fi din timp cuantificate, am spune chiar la milimetru, cu excepția cazurilor când avem în față bilete cu mai multe condiții de îndeplinit și la care calculatorul și algoritmii casei de pariuri ne vor spune în final care este suma pe care o vom lua efectiv în mână. Evident, aceasta după ce vom plăti toate taxele și impozitele cuvenite la astfel de premii în bani. Iar dacă la vechile sisteme de joc nu prea ne interesau alte elemente decât potențialul unei echipe de a câștiga sau nu, la pariuri online avem o mulțime de elemente pe care putem miza și care pot schimba în mod favorabil soarta biletului nostru.

Cote mari, șanse mici de câștig la pariuri online

Una dintre cele mai mari tentații la pariuri online, ca la toate sistemele de jocuri de noroc de altfel, o reprezintă parierea pe mize mari. Nu este mai puțin adevărat că acest stil de joc îți poate aduce satisfacții pe măsură, în caz de câștig. Plasarea de mize mari la pariuri online este însă ca o sabie cu două tăișuri. Astfel, pe cât de mult poți câștiga, pe atât de repede poți epuiza sumele din contul tău de jucător. Aceasta cu excepția cazurilor în care dispui de un fond de rulaj substanțial, iar banii nu reprezintă o problemă pentru tine. Din acest motiv, jucătorii cu experiență recomandă prudență în constituirea bugetului pentru pariuri sportive și gestionarea lui cu mare minuțiozitate.

Combinații de meciuri simple

Sunt însă și alte modalități prin care putem câștiga la pariuri, iar aceasta chiar fără un efort financiar prea mare. Am spune chiar și fără prea mari emoții, dat fiind că sumele jucate sunt mai mult decât simbolice. Astfel, cu o miză minim acceptată de o casă de pariuri, de doi sau trei lei, putem deschide porțile norocului pentru câștiguri amețitoare, comparabile cu marile jackpoturi de la cazinou. Secretul constă în alegerea mai multor meciuri pentru un bilet, dar cu mize mici, ușor de previzionat. Chiar dacă, aparent, o cotă de 1,5 nu reprezintă mare lucru pentru tine, trebuie ținut cont că la pariuri sportive cotele se înmulțesc între ele. Prin urmare, pe un bilet la care avem completate 15 sau 20 de evenimente, chiar și o cotă minimă de câștig ne poate aduce niște câștiguri considerabile. Dincolo de aceasta, mai avem și posibilitatea parierii la meciuri live, unde cotele sunt cele alese practic de noi, în condițiile în care putem paria în orice minut al meciului.

Lucruri pe care să le urmărești la pariuri fotbal

Site-urile de pariuri fotbal aproape că au acaparat astăzi internetul, casele de pariuri întrecându-se în oferte care mai de care mai tentante. Astfel, dacă până nu demult găseai câte un sediu al unei case de pariuri la fiecare colț de stradă, astăzi, putem spune că nu există pagină de internet pe care să nu găsești o reclamă la un site de pariuri sportive online. Acest lucru are o explicație foarte simplă, câtă vreme site-urile de pariuri fotbal au devenit unul dintre mijloacele cele mai facile prin care să faci bani pe net. Iar dacă mai punem în balanță și faptul că fotbalul este unul dintre cele mai iubite sporturi de pe planetă, ne putem da ușor seama de ce casele de pariuri online au cunoscut o asemenea expansiune.

Dozează-ți riscul pe biletul de joc

În ciuda popularității de care se bucură însă site-urile de pariuri fotbal, acestea comportă anumite riscuri pentru bugetul tău. Prin urmare, iată câteva sfaturi culese de la jucătorii experimentați, care te vor ajuta să începi cu dreptul experiența ta la pariuri fotbal. În primul rând, încearcă să minimalizezi riscurile atunci când te apuci de completat un bilet. Este evident că prima tentație care ne încearcă atunci când ne aflăm în fața unui eveniment sportiv este să căutăm cota cea mai mare, care ne poate aduce și premii pe măsură în caz de câștig. Cotele mari sunt însă purtătoare de riscuri pe măsură, astfel încât acestea au și șansele cele mai mici de reușită. Din acest motiv, am putea alterna jocul la cote mari cu unele la cote rezonabile, eventual cu fixarea câtorva condiții de câștig. În acest mod, pariul nostru este acoperit, iar riscul de a pierde suma de bani investită scade considerabil.

Exploatează la maxim bonusurile de bun venit

Pentru a simți din plin beneficiile pariurilor sportive online, recomandarea noastră este să apelați cu încredere la bonusurile de înregistrare oferite de majoritatea cazinourilor și caselor de pariuri recomandate. Acestea se acordă de obicei încă din momentul înregistrării pe site și sunt virate sub formă de credit în contul tău de jucător. Atenție însă, banii sunt disponibili doar în scopul parierii pe site, fără a avea posibilitatea retragerii imediate. Chiar și așa însă, avem ocazia de a paria gratuit, pe banii cazinoului, învățând în tot acest timp regulile și încercând să prindem premiile atât de tentante pe care le vedem afișate pe paginile de prezentare. Iar sumele oferite nu sunt deloc neglijabile, acestea urcând în mod obișnuite la câteva sute sau chiar mii de lei.

Prinde pariuri fotbal gratuite

Totodată, avem posibilitatea de a beneficia de celelalte bonificații oferite de casele de pariuri fotbal. Unul dintre acestea este reprezentat de pariurile gratuite, pe care site-urile specializate le acordă frecvent jucătorilor înregistrați. Astfel de pariuri gratuite sunt oferite periodic, nu neapărat în semn de fidelitate, ci și pentru stimularea parierii pe site. Astfel, o variantă de luat în calcul este acordarea unui pariu gratuit într-o sumă echivalentă cu cea pariată de noi anterior. Acest lucru echivalează cu un pariu fără niciun fel de risc, câtă vreme nu scoatem bani din propriul buzunar.

 

Trei motive pentru care să pariezi la meciuri live

Casele de pariuri au devenit astăzi locul preferat de întâlnire al celor care doresc să facă bani ușor, fără prea multă bătaie de cap. În plus, odată cu intrarea lor în era online, casele de pariuri oferă posibilități diversificate de câștig, ducând pariul clasic la meciurile de fotbal la un nou nivel. Astfel, nu doar că ai la dispoziție jocuri și meciuri pe care să pariezi oricând, dar poți beneficia de niște cote net superioare pe care, practic, ți le creezi singur. Acestea sunt însă doar câteva dintre avantajele pe care ți le oferă parierea online. Aceasta îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv posibilitatea de a paria la meciuri live, care vin în sprijinul tău atunci când intuiție îți spune să aștepți momentul potrivit pentru a plasa o miză.

Pariezi fără program la meciuri live

Unul dintre principalele avantaje la site-urile care oferă pariere pe meciuri este că la acestea nu depinzi de un program al caselor de pariuri. Pur și simplu, ai la dispoziție meciuri live la orice oră din zi și din noapte, în condițiile în care sunt competiții în desfășurare la zeci de campionate și de sporturi de pe toate meridianele Globului. Prin urmare,  poți plasa o miză după-amiaza, la un meci dintr-un campionat de fotbal european, dar te poți trezi și să plasezi o miză la ora 7 dimineața, pentru o competiție de pe teritoriul american ori cel asiatic. Trebuie spus însă că aceste site-uri nu sunt însă dedicate doar iubitorilor fotbalului. Aceștia sunt cei mai numeroși, dar se pot bucura de privilegiul parierii la orice oră din zi și din noapte și amatorii de tenis, hochei pe gheață, fotbal american sau baschet.

Uită de fluierul de început al arbitrului

Un alt motiv pentru care ai putea să alegi meciuri live în locul sistemului de pariere clasic, la ghișeu, este dat de faptul că nu mai depinzi de momentul de început al unei partide, indiferent că aceasta este de fotbal, de tenis ori de volei feminin. Practic, pe site-urile de jocuri live poți plasa o miză în orice moment al jocului, indiferent că vorbim de primul sfert de oră, repriza a doua sau chiar în ultimele cinci minute ale unei partide. De asemenea, dacă ești amator de tenis, poți aștepta să vezi cum decurge meciul după câteva game-uri, după care să mergi direct pe favoritul sau favorita ta din sportul alb.

Prinde cotele cele mai bune

Dar, poate că principalul avantaj al site-urilor cu meciuri live este dat de faptul că acestea îți oferă niște cote incomparabil mai bune decât pe sistemul de pariere clasic, înainte de fluierul de start al arbitrului. Practic, la live-uri poți plasa o miză și în ultimele minute de joc, dacă beneficiezi de o conexiune bună la Internet, care să facă posibil transferul rapid de date și să nu te prindă finalul meciului cu pariul nevalidat. Chiar și așa, șansele tale de câștig cresc substanțial, câtă vreme la meciurile live îți alegi tu singur momentul și, implicit, cota oferită de operatorul online.

Cum să aleg adevăratele ponturi pariuri pe internet

Dezvoltarea caselor de pariuri online a condus automat la apariția a numeroase site-uri de profil, care vin în sprijinul jucătorilor la pariuri cu toate informațiile necesare. Astfel, dacă dorești să afli clasamentele la meciurile care te interesează, cu siguranță că vei găsi un site care se ocupă cu așa ceva. De asemenea, ai astăzi la dispoziție site-uri care îți pun la dispoziție nu doar informații și ponturi pariuri, ci și transmisiuni live de la cele mai exclusiviste competiții, alături de posibilitatea de a afla în timp real nu doar rezultate, ci și informații din timpul jocului, chiar fără să beneficiezi de imagini de la acestea. Nu în ultimul rând, dacă până nu demult sistemul de pariere îți oferea posibilitatea de a plasa o miză doar între meciuri, înainte de a fluiera arbitrul începutul jocului, astăzi ai șansa de a plasa o miză în orice moment, atunci când crezi că ai toate informațiile necesare pentru a indica rezultatul corect. Este avantajul parierii online, unde, dacă mai beneficiezi și de anumite ponturi pariuri, atunci chiar poți spune că ai ocazia să-ți rotunjești veniturile în mod substanțial.

Alege informațiile relevante pentru tine

Cum alegem însă din multitudinea de informații de pe Internet, pentru a identifica adevăratele ponturi pariuri, care să facă diferența dintre tine și pariorii obișnuiți? Din acest punct de vedere, totul este să știi să îți alegi cu grijă informațiile, astfel încât predicțiile tale să fie cât mai aproape de realitate. La acest capitol, putem spune că la casele de pariuri online poți găsi grupate aproape toate informațiile care te interesează. Vei beneficia aici de clasamente și statistici relevante pentru tine, alături de istoricul întâlnirilor directe și marcatorii echipelor de interes, din aproape orice perioadă. În plus, ai acces astăzi la baze de date impresionante, care îți pot spune dacă o echipă se comportă mai bine pe teren umed sau uscat, dacă joacă mai bine acasă ori în deplasare.

Ce sunt acelea ponturi pariuri

La această întrebare mulți își dau cu părerea, însă un răspuns exact sau o definiție a ponturilor la pariuri nu a putut oferi nimeni până acum. În principiu, un pont la pariuri este acea informație care te poate ajuta să prezici cu exactitate un rezultat al unei competiții sportive. Poate că „rezultat” este cam mult spus, întrucât la pariuri sportive poți miza astăzi pe o sumedenie de elemente, începând de la numărul de goluri marcate, până la minutul în care se marchează primul gol, numărul de cornere, de cartonașe galbene sau de lovituri de pedeapsă dintr-un anumit meci. Din acest punct de vedere, orice informație ne poate fi de folos pentru identificarea elementelor pe care putem paria. Aceasta poate fi culeasă pur și simplu din statistici, dar poate fi strecurată și în știrile sportive de la buletinul de știri ori din presa zilei.

Te poți îmbogăți la ponturi pariuri?

Odată ce ai prins un astfel de pont la pariuri, totul este în favoarea ta. Important este să știi însă cât și cum să pariezi, să nu te lași în plasa principiului că un pariu bazat pe un simplu pont este infailibil. Trebuie să iei în considerare și elementele neprevăzute care, până la urmă, constituie farmecul pariurilor sportive.

Simte adevărata emoție a fotbalului, la meciuri online live

Site-urile de pariuri sunt o adevărată mină de aur, dacă știi cum să le exploatezi. Astfel, nu puțini sunt cei care, cu o investiție minimă, obțin zilnic câștiguri substanțiale la pariuri sportive, fără să aibă nevoie de bani prea mulți pentru această pasiune. Pur și simplu, singura misiune este să fii puțin conectat la fenomen, să urmărești cu atenție meciurile zilei și să alegi dintre acestea potențialele ponturi, care îți pot aduce câștiguri pe măsură. Pentru aceasta, jucătorii au astăzi la dispoziție posibilități variate de informare, cu ajutorul cărora să facă mai ușor predicțiile și să își multiplice astfel șansele de câștig. Astfel, site-urile de pariuri sportive pun astăzi la dispoziția jucătorilor un întreg arsenal informațional, care cuprinde statistici dintre cele mai diverse, cu clasamente, goluri marcate, rezultate din întâlnirile anterioare, astfel încât să avem o imagine cât mai amplă asupra partidelor care se desfășoară. De asemenea, există astăzi site-uri specializate, care îți pot oferi inclusiv varianta urmăririi de meciuri online live, la care să vezi pe viu echipele tale favorite sau meciurile de interes.

Joacă la pariuri live

De asemenea, pe site-urile specializate poți paria inclusiv în sistem live, unde nu mai contează începutul meciului sau momentul în care pariezi. La meciuri online live, ai posibilitatea de a plasa o miză în orice minut al meciului dorești, având avantajul de a urmări îndeaproape partidele în desfășurare. Prin urmare, în momentul în care crezi că ești destul de inspirat pentru a anticipa un anumit rezultat, poți plasa în voie o miză pe echipa ta favorită, la o cotă mai mare decât pe sistemul clasic, de pariere înainte de fluierul de start al arbitrului.

Unde găsesc meciuri online live

Din acest punct de vedere, meciuri online live putem găsi atât pe site-urile caselor de pariuri, precum și pe site-uri specializate în așa ceva. Diferența este că pe casele de pariuri, de obicei, oferta de meciuri live este una limitată, în care evenimentele sunt alese în funcție de importanța lor și de potențialii utilizatori atrași. Din acest punct de vedere, site-urile specializate oferă mai multe evenimente pe care să le urmărești, fără a ține neapărat cont de derby-uri și evenimente de largă audiență. Aici, poți avea acces la vizualizarea unor meciuri din cele mai îndepărtate campionate, care îți pot aduce cote avantajoase, mai profitabile poate decât cele urmărite pe site-urile obișnuite ale caselor de pariuri.

La ce mă ajută să urmăresc meciuri live

Cât privește avantajele pe care le ai urmărind meciuri online live, acestea sunt nenumărate. În primul rând, nu mai ești nevoit să aștepți cu sufletul la gură rezultatul unui meci pentru a afla deznodământul acestuia. Față de anii din urmă, informațiile de acest gen sunt disponibile astăzi instantaneu, mai ales când urmărești meciurile live. Totodată, urmărirea de evenimente live îți poate da șansa de a paria în orice moment al jocului dorești, fără să mai fii constrâns de ora de începere a unui meci. Nu în ultimul rând, ai acces nu doar la meciurile de fotbal, ci și la sporturi dintre cele mai diverse și mai populare, precum tenis, baschet sau hochei.

 

Avantaje pe care să le urmărești la pariuri online

Pariurile sportive au cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultima perioadă. Practic, aproape că nu există cartier în care să nu există câte un sediu al unei case de pariuri, unde să poți plasa o miză pe echipa ta favorită. Acest segment se poate spune că a explodat odată cu apariția cazinourilor și a caselor de pariuri online. La momentul de față, practic oricine are o conexiune stabilă de internet poate juca astăzi la pariuri online, cu condiția să își facă un cont și să efectueze o depunere minimă în fondul de rulaj. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, nici nu îți trebuie atât de mulți bani, dacă luăm în calcul bonusurile și premiile puse la dispoziție de cazinourile virtuale.

Pariuri online pe mobil

Pentru cei care preferă mobilitate totală în activitatea de pariere, aceștia au acum la dispoziție varianta parierii online, direct de pe telefonul mobil. Acest lucru îți permite să plasezi o miză chiar și atunci când te afli în mișcare, fără a mai fi legat de conectarea la laptop sau la desktop. Practic, prin pariurile online de pe mobil, poți plasa o miză atunci când te afli în parc cu prietenii sau în metrou, în drum spre facultate sau spre locul de muncă. În plus, varianta pentru mobil să nu credeți că variază în vreun fel de pariurile clasice, pe laptop. Singurele diferențe s-ar putea să apară la nivel de interfață, care în varianta pentru mobil este mai prietenoasă și adaptată unui segment de public ceva mai dinamic și perfect adaptat noilor tehnologii. În rest, vei beneficia de aceleași facilități, aceleași bonusuri și beneficii ca la pariurile online clasice.

Pariuri online gratis, pe casele de pariuri virtuale

Dincolo de aceasta, pe casele de pariuri virtuale puteți beneficia chiar de pariuri gratis. Da, ați auzit bine, puteți paria total gratis fără a mai fi nevoie să scoateți bani în plus din buzunar. Acest lucru se poate întâmpla atunci când prindeți un pariu gratis oferit de operatorii online. De obicei, un pariu gratis se oferă cu titlu promoțional, fiind case de pariuri care oferă astfel de bonusuri o dată pe zi sau doar la anumite ore, dinainte anunțate. Acest lucru are menirea de a crește traficul pe un anumit site și plasarea de pariuri în intervalele de timp menționate. Totodată, un pariu gratis se oferă de obicei într-o anumită sumă, care de obicei este echivalentă celei pe care deja am plasat-o drept miză.

Cum să îți crești șansele la pariuri online

Dincolo de pariurile gratis, pe casele de pariuri virtuale putem avea parte de bonusuri consistente. Acest lucru se întâmplă încă de la prima navigare pe site, în cazul în care accesați bonusurile de înregistrare puse la dispoziție. Acestea sunt mai mult consistente, cu valori ce pornesc de la câteva sute de lei, și vă pot oferi șansa de a juca pe banii casei de pariuri, o lungă perioadă de timp. Astfel, în timp ce vă înregistrați pentru autentificarea pe un anumit site, vă puteți gândi deja ce veți face cu banii care că vor intra în cont în cel mai scurt timp. Iar dacă nu sunteți hotărâți ce să faceți cu ei, vă spunem noi: puteți învăța regulile jocului în cel mai scurt timp și vă puteți încerca intuiția fără nicio cheltuială de ordin personal.

Cum beneficiezi de bonusuri la pariuri sportive online

Plasarea unei mize la pariuri sportive online este astăzi mai simplă decât oricând. Nu îți trebuie nimic altceva decât o bună conexiune la internet și un calculator sau un laptop pentru aceasta. În rest, orice altă operațiune se desfășoară de acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la sediul casei de pariuri. Pentru cei care doresc un plus de mobilitate, aceștia au la dispoziție pariuri sportive online direct pe smartphone sau tabletă, cu ajutorul cărora pot plasa o miză din autobuz, în drum spre facultate sau locul de muncă, dar și atunci când ieși la plimbare în parc sau la o bere cu prietenii. Dincolo de ușurința plasării unei mize, la pariuri sportive online poți avea parte de premii substanțiale, unele oferite fără niciun fel de contribuție suplimentară din partea ta.

Ce avantaje ai la pariuri sportive online

Spre deosebire de pariurile sportive pe sistem clasic, la ghișeu, la pariuri sportive online beneficiezi de o serie întreagă de avantaje. Unul dintre acestea este dat de faptul că absolut toate operațiunile tale se desfășoară online, din fața calculatorului. Începând de la alimentarea de cont și până la plasarea mizelor, toate acestea se pot face în doar câteva secunde, dintr-un simplu click de mouse. Un alt avantaj îl constituie prezența tuturor informațiilor de care ai nevie într-un singur loc, fără a mai fi nevoit să le cauți prin colțurile sălii la casa de pariuri. Astfel, dacă ai nevoie de clasamente, cu siguranță vei găsi o secțiune dedicată acestora. De asemenea, te poți informa instantaneu despre istoricul unei partide, la o simplă căutare pe internet, dacă nu ai acest gen de date chiar în dreptul meciului care este listat pentru pariere în ziua respectivă. De asemenea, vei găsi recomandările și ponturile zilei afișate în clar, pe baza acestora putând să-ți construiești o strategie de pariere coerentă.

Cum mă pot folosi de un bonus la pariuri?

Dar, poate că principalul avantaj pe care îl ai cu adevărat la pariuri online este cel reprezentat de bonusurile și premiile consistente puse la dispoziția ta. Astfel, la fel ca și la cazinourile online, poți beneficia din primul moment de un bonus de înregistrare, în cazul în care dorești să te autentifici mai departe pe un anumit site. Acest lucru îți poate aduce un bonus de bun venit în valoare de câteva sute sau chiar câteva mii d elei, doar pentru simplul fapt că ți-ai trecut datele pe un formular electronic de înregistrare. Odată ce ai finalizat această operațiune, banii vor intra în contul tău de jucător și vor putea fi folosiți în voie la activitatea de pariere.

Pot juca la pariuri sportive gratis?

Nu în ultimul rând, la pariuri sportive poți plasa o miză total gratis. Acest lucru se poate face din banii avuți deja la dispoziție prin intermediul bonusului de înregistrare, după cum poți beneficia și de un bonus pentru prima depunere în cont efectuată. Dincolo de acestea, poți să prinzi una dintre ofertele zilnice de pariuri gratuite, prin care nu va trebui decât să pariezi o anumită sumă, iar operatorul online te va recompensa c un pariu gratis în echivalent.

Sportul-rege este mai aproape de tine, cu rezultate live fotbal

Pentru amatorii de pariuri sportive, nimic nu este mai important decât aflarea rezultatelor în timp real și urmărirea evenimentelor de pe biletul de joc. Astfel, până nu demult singura modalitate de a afla rezultatele în timp real era ascultarea meciurilor la radio sau urmărirea lor pe TV. Astăzi însă, jucătorii la pariuri sportive au la dispoziție o varietate largă de surse de informare, iar cele mai la îndemână sunt site-urile cu rezultate live fotbal sau secțiunile speciale dedicate acestora de la casele de pariuri. Prin rezultate live fotbal poți spune că trăiești meciurile la adevărata lor intensitate, chiar dacă nu ai posibilitatea de a le urmări live. Iar dacă pe un bilet ai mai multe evenimente bifate, atunci urmărirea lor live chiar ar reprezenta un efort logistic și uman deosebit din partea ta. Acesta este motivul pentru care au fost înființate site-urile de rezultate live fotbal, pentru ca tu să fii conectat la evenimente în totalitate, dar fără prea mult efort.

Unde poți găsi rezultate live fotbal

Pentru a beneficia de rezultate live la fotbal, mai întâi va trebui să vedem unde le găsești. Acestea pot fi accesate de pe site-uri special construite și care vin în întâmpinarea nevoii jucătorilor de a sta în permanență conectați la evenimentele fotbalistice. De multe ori se face confuzie între site-urile e pariuri și cele de rezultate live, însă, în realitate, cele două funcționează diferit. Nu este obligatoriu ca un site de rezultate live să aibă funcționeze și ca site de pariuri. În schimb, pe site-urile caselor de pariuri recunoscute, au început să apară și secțiuni speciale dedicate rezultatelor live. În acest mod, cel care pariază nu mai trebuie să aibă deschise mai multe ferestre ale site-urilor pentru a urmări un meci de fotbal și deznodământul acestuia. Pur și simplu, pe același site, va avea afișat atât biletul, iar într-o fereastră specială va putea urmări meciul și va afla rezultatele pe măsură ce acestea apar.

Ce avantaje ai cu rezultate live fotbal

Primul avantaj pe care îl al la rezultate live este faptul că poți afla în timp real deznodământul unui meci, dar poți vedea și evoluția lui, pe toată perioada desfășurării. Cele mai multe site-uri de rezultate live oferă posibilitatea urmăririi schematice a evoluției jocului, prin prezentarea scriptică a principalelor elemente, precum posesia balonului, număr de cornere, de cartonașe galbene sau roșii, efectuarea de cornere sau lovituri de pedeapsă. Mai mult, toate acestea pot fi ilustrate sub forma unui punct pe ecran, care semnifică balonul și evoluția acestuia pe suprafața de joc. Nu în ultimul rând, vei fi anunțat în timp real despre principalele evenimente menționate mai sus, având în permanență controlul asupra evoluției unei partide. Acest lucru este deosebit de avantajos, câtă vreme jucătorii au acum posibilitatea de a paria live, în timpul meciului, putând schimba miza în momentul în care observă o altă evoluție a jocului și a rezultatelor.

Câștigi mai mult cu rezultate live fotbal?

Din acest punct de vedere, putem spune că rezultatele live la fotbal îți oferă o șansă în plus la câștig, din moment ce poți plasa o miză în orice minut al jocului, în deplină cunoștință de cauză. Acesta este motivul pentru care pariurile sportive au devenit mai degrabă o știință decât simple jocuri de noroc.

Trăiește sportul la extrem, cu meciuri live fotbal

Pariurile sportive au devenit astăzi un adevărat fenomen, iar acest lucru se datorează nu doar premiilor consistente, cât mai ales ușurinței prin care acestea se pot câștiga. Astfel, față de vechiul pronosport, unde completai un bilet la începutul săptămânii și așteptai rezultatele duminica, astăzi, poți paria într-o zi și să afli rezultatele câteva minute mai târziu. Mai mult, ai posibilitatea de a paria la meciuri live fotbal, unde nici măcar nu mai contează momentul în care îți plasezi miza. Indiferent de momentul meciului pe care l-ai ales, ai șanse la câștiguri substanțiale, de multe ori la niște cote substanțiale. Prin urmare, putem spune că la meciuri live trăiești adevărata pasiune pentru sportul cu balonul rotund, fiind stăpân absolut atât pe propriul buget, cât și pe evenimentele pe care ai posibilitatea de la urmări în timp real. Cum funcționează însă site-urile de acest gen și care este diferența față de pariurile sportive obișnuite? Am vreun avantaj dacă pariez la meciuri live sau aceleași câștiguri le-aș putea obține și pe un bilet obișnuit, completat la începutul zilei? Iată câteva întrebări la care vom încerca să vă oferim un răspuns în cele ce urmează.

Cum funcționează site-urile de meciuri live fotbal?

În primul rând, trebuie spus că site-urile specializate în meciuri live nu diferă foarte mult de cele de pariuri sportive. Mai mult, site-urile de pariuri de sine stătătoare au inclus în construcția lor pagini dedicate meciurilor live. Acestea oferă, în principiu, informații în timp real despre un anumit eveniment sportiv, jucătorul având astfel posibilitatea de a afla date de pe teren precum posesia balonului, numărul de goluri, de cartonașe galbene sau roșii fiind notificat de asemenea, în cazul unui eveniment precum lovitură de pedeapsă, henț sau corner. În acest mod, un jucător interesat are în față toate informațiile necesare pentru a paria și a intui un rezultat cât mai apropiat de realitate. Totodată, pe site-urile de meciuri live poți chiar să vizionezi meciurile în direct, acolo unde operatorul online pune la dispoziție serviciul de streaming. Aici, un rol important îl are conexiunea de internet, care trebuie să fie extrem de rapidă și de fiabilă. Aceasta în condițiile în care orice întârziere sau întrerupere poate echivala cu pierderea unui eveniment important pe care am putea paria.

Ce avantaje am la meciuri live fotbal?

Unul dintre principalele avantaje la meciuri live fotbal este acela că poți paria indiferent de momentul jocului, fără să mai depinzi de fluierul de început al arbitrului. Astfel, dacă pe un pariu clasic trebuie să plasezi biletul înaintea meciului, la meciuri live poți paria după pauză, cu un sfert de oră sau chiar în ultimul minut de joc. Mai mult, pe fiecare meci poți pune câte pariuri vrei, astfel încât putem spune că un singur eveniment îți poate multiplica peste așteptări sumele din cont.

Diferă cotele la meciuri live fotbal?

Un alt aspect important pe care îl avem la astfel de evenimente este dat de cote. De obicei, la meciuri live, cotele pe care le obținem pe diferite evenimente din joc sunt net superioare celor de la pariul clasic, înaintea meciului. În plus, ai și o imagine mai clară a jocului, astfel încât să pariezi în deplină cunoștință de cauză.