Alegerea cotelor potrivite la pariuri online

De multe ori, atunci când ne gândim la pariuri online, avem în minte clasicul Pronosport, la care aveam de bifat doar trei opțiuni pe un bilet, respectiv 1,X sau 2. Astfel dacă în urmă cu câțiva ani indicarea echipei câștigătoare sau meciul egal erau singurele opțiuni pe care le aveam pe biletul de joc, astăzi, posibilitățile de câștig sunt nelimitate. Acest lucru este valabil odată cu apariția site-urilor de pariuri, la care câștigurile sunt practic neplafonate. Mi mult, am putea spune că poți câștiga atât cât ești disponibil să riști, câtă vreme premiile în caz de câștig vor fi proporționale cu sumele investite de tine. Mai mult, câștigurile pot fi din timp cuantificate, am spune chiar la milimetru, cu excepția cazurilor când avem în față bilete cu mai multe condiții de îndeplinit și la care calculatorul și algoritmii casei de pariuri ne vor spune în final care este suma pe care o vom lua efectiv în mână. Evident, aceasta după ce vom plăti toate taxele și impozitele cuvenite la astfel de premii în bani. Iar dacă la vechile sisteme de joc nu prea ne interesau alte elemente decât potențialul unei echipe de a câștiga sau nu, la pariuri online avem o mulțime de elemente pe care putem miza și care pot schimba în mod favorabil soarta biletului nostru.

Cote mari, șanse mici de câștig la pariuri online

Una dintre cele mai mari tentații la pariuri online, ca la toate sistemele de jocuri de noroc de altfel, o reprezintă parierea pe mize mari. Nu este mai puțin adevărat că acest stil de joc îți poate aduce satisfacții pe măsură, în caz de câștig. Plasarea de mize mari la pariuri online este însă ca o sabie cu două tăișuri. Astfel, pe cât de mult poți câștiga, pe atât de repede poți epuiza sumele din contul tău de jucător. Aceasta cu excepția cazurilor în care dispui de un fond de rulaj substanțial, iar banii nu reprezintă o problemă pentru tine. Din acest motiv, jucătorii cu experiență recomandă prudență în constituirea bugetului pentru pariuri sportive și gestionarea lui cu mare minuțiozitate.

Combinații de meciuri simple

Sunt însă și alte modalități prin care putem câștiga la pariuri, iar aceasta chiar fără un efort financiar prea mare. Am spune chiar și fără prea mari emoții, dat fiind că sumele jucate sunt mai mult decât simbolice. Astfel, cu o miză minim acceptată de o casă de pariuri, de doi sau trei lei, putem deschide porțile norocului pentru câștiguri amețitoare, comparabile cu marile jackpoturi de la cazinou. Secretul constă în alegerea mai multor meciuri pentru un bilet, dar cu mize mici, ușor de previzionat. Chiar dacă, aparent, o cotă de 1,5 nu reprezintă mare lucru pentru tine, trebuie ținut cont că la pariuri sportive cotele se înmulțesc între ele. Prin urmare, pe un bilet la care avem completate 15 sau 20 de evenimente, chiar și o cotă minimă de câștig ne poate aduce niște câștiguri considerabile. Dincolo de aceasta, mai avem și posibilitatea parierii la meciuri live, unde cotele sunt cele alese practic de noi, în condițiile în care putem paria în orice minut al meciului.